Flo Outlet -LC Waikiki Outlet Mağaza Deneyimi

Bayram sonrası daha sakin olur diye uzun süredir ertelediğimiz kıyafet, ayakkabı alışverişi için yakında bulunan outlet mağazalara doğru yol aldık. Outlet; fabrika satış ve defolu ürünlerin satıldığı mağazalar diye ifade ediliyor. 



İlk olarak LC Waikiki Outlet mağazasına gittik. Üç katlı olan mağaza, çok sayıda ürünün bir arada olduğu bir mağaza. Gördüğümüz kadarıyla firmanın diğer mağazalarında satılan ürünler de var ama mağazayı öne çıkaran uygun fiyatlı outlet ürünler. Bu ürünlerin etiketlerinde genel olarak kusurlarını bilgi veren bir etiket gördük. Açıkçası birçok üründe etiket olmasa kusuru fark edemeyecektik. Bu nedenle giymeye engel teşkil edecek ciddi kusurlar yok; ufak dikiş hataları... Yine de ürünleri detaylı gözden geçirip almakta fayda var.


İkinci olarak hemen yan tarafta yer alan Flo Outlet ayakkabı mağazasına geçtik. Burası da üç katlı ve tam olarak outlet ruhuna uygun. Raflar cinsiyet ve numaralara göre ayakkabılarla doldurulmuş, ayakkabıların kutusu yok. Beğendiğiniz ayakkabının size uygun numarası var mı diye sorma şansınız yok, rafta ne varsa o. O nedenle ayak numaranıza ya da aradığınız ayak numarasına uygun bulursanız şansınıza. Bir de kampanya yapmışlar, bir alana ikincisi bedava; iki ayakkabı alınca fiyatı yüksek olanı ödüyorsunuz diğerini ödemiyorsunuz. Ayakkabılarda ufak tefek kusurları görmek mümkün, ama giymeye engel değil. Kusurlardan bahsetmek gerekirse, örneğin basit dikiş hataları, ayakkabı bağcıklarının bağlayan yerlerdeki kusurlar gibi. Ayakkabıdan ayakkabıya fark ediyor tabi. Bazı ayakkabılar da beğenilmeyip iade edildiği için burada satılıyor sanırım. Flo Outlet mağazasında çocuğa iki tane ışıklı spor ayakkabıyı 520 TL'ye aldık. 

Günün sonunda 1000 TL civarında ödeyerek iki ayakkabı 3 parça kıyafetle evin yolunu tuttuk. Tabi eskiden olsa outlet mağazaya gerek kalmadan daha fazlasını normal mağazadan alabilirdik, eskidendi eskiden çok eski değil ama.


 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski